tiistai 12. lokakuuta 2010

Hola!

Kääk, paniikki, paniikki. Palailtu on Kreikasta ja oli ihanan rentouttava matka. Mukavan lämmintäkin toki oli.. toisin kun täällä persereiässä. =D
Ihana muruseni lähti aamulla varhain lentokentälle lentoa pummailemaan ja sieltä jo soittelikin hetki sitten, että pientä säätöä on. =D uskon tosiaanki. toivotaan, että muru pääsee lähtemään jo tänään mutta jos ei, niin mun ja Joonaksen lennolle kyllä on vielä paikkoja huomisaamulle. Lento lähtee seitsemältä aamulla, vaihto Brysselissä 08:40-09:55 josta matka jatkuu Malagaan. Jesh. Lento on tosin vähän kalliimpi sitten sille kun meille joilla liput on jo hanskassa.
Kämppiä on tullut katseltua ja fiilisteltyä. Joonas hoitaa espanjalaisen kaverinsa kautta mahdollisia kämppävaihtoehtoja. =) varppina ensin joudutaan hostelliin majoittuun ainakin hetkeks. Toivottavasti ei liian kauaks aikaa. Haluan ihanan terassikämpän jossa fiilistellä auringonnousua ja -laskua kahvikupposen ja murun kera. Aah <3 se sitten on niin helmee..

Kreikasta tuli napsittua mukavasti kuvia vaikka tottapuhuen kuvattavaa ei ihan hirveästi kuitenkaan ollut.
Loma otettiin löhöilynä ja rentoutumisena eikä mistään paineita otettu. Paitsi shoppailusta tietysti. : D
Espanjaan kun hilipasen ja haen mokkulan mukavasti pieneen kätöseeni, voin lisäillä kuvatuksia tännekkin lomasta Kreikassa yms. Tää päivä on ihan uskomattoman kiireinen, pitäis nähdä satatuhatta ihmistä, siivota kämppä pikkusiskoa varten, pakata, nähdä perhettä ja käydä vielä kaikenlisäks mummilla ja ukilla tietysti.
Eivät varmaan hyvällä katsois jos en siellä menis käymään ennen lähtöäni. Onneksi eivät kaukana asu.
Rakkaassa Kansaneläkelaitoksessa kerkesin toki tänään jo piipahtamaan ja yritän mahduttaa ehkä jo ihan liikaa tekemistä tälle päivälle. Huomenna samaan aikaan oon jo koneessa matkalla Malagaan. Uh.
Ikävä tulee kaikkia karvapalleroitani täällä mutta ehdottomasti kaikki jotka kiireiltään kykenevät, saavat ja onkin melkeinpä pakko tulla meille kylään. Teen sitten jotain kivoja espanjalaisherkkuja =)
Jos pystytään, tullaan jouluksi kotona käymään ja vähän asioita hoitelemaan. Sit vois taas takasin mennä =) Ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.. Toki tulevaisuudellekin saattaa jo olla vähän suunnitelmanpoikasta :)

Mä rakastan teitä kultamurut. Tiedätte kyllä ketä ootte. <3 Kirjottelen tänne kun kerkeen/jaksan/kykenen.

ps. oikeesti kattokaa Banksyn ohjaama Simpsons- alkutunnari tästä. Se on NIIN siisti. Apua.

http://www.youtube.com/watch?v=ZtL4N7GnP_w

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti