perjantai 14. syyskuuta 2012

harmaata.

harmaa on sää ja harmaa on mieli. päivä on ollut aika kamala.
töissä uskomattoman, tuskaisen tylsää ja varsinkin sen jälkeen aika tuntu matelevan kun kuulin pikkusiskon joutuneen sairaalaan. siellä se pieni parkamus makaa nyt osasto vitosella ja ikävöi varmasti kotio. oivoi. pikaista paranemista mussukalle. oot rohkee ja reipas sisso <3 br="br" nbsp="nbsp">nyt nautiskelen kaikessa rauhassa yksin (+kisut) skumppaa ja syön valkosipuliruisleipä-tikkusia.

oon tosi väsynyt, skumppa maistuu yllätävän hyvin ja missasin illan Pimeät kaupat-tempauksenkin täysin. tosin täysin omasta valinnastani. ilman rahaa on vähän kakkaa lähteä painelemaan vaikka varmasti hyviä tarjouksia oliskin tullut vastaan. marimekko olis houkutellut.. hinnat ei.

mut joo. oon aika surkimuksena tästä päivästä. purkki on kaverilla, se tulee joskus. ihan kiva viettää aikaa hetki yksinään. tai noh, pienikisu ei niin rauhassa anna ollakkaan mut semirauhassa kuiteski. ni.
huomenna teen vielä yhden vuoron jonka jälkeen lomailen muka nelisen päivää, mitäs ihmettä. taas vapaata, tähän vois ihan tottua.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti