sunnuntai 9. syyskuuta 2012

jalokivii tiputtelen

sunnuntai. meni niinkun ihan tosta noin vaan, liian nopsaa. kerettiin sentään käväseen Riihimäellä vähän kirpparoimassa. kahdella itseasiassa, mikä jäi harmittamaan. kirput meni kiinni jo niin aikasin.. tai siis me oltiin liikenteessä niin myöhään valitettavasti. pakko tehdä pian toinen reissu samaiseen paikkaan. tosin Lahteen olis mukavinta päästä pian kirppareita kiertään. suosittelen siis lahtea jos kirppikset kiinnostaa! tuossa pari kesää sitten käytiinkin kätsyn ja lillyn kanssa niitä kiertelemässä ja saatiin jokainen haalittua ihan karseet kuormat tavaraa. käytiinkö ihan jopa 11 eri kirpputorilla saman päivän aikana. muistaakseni silmät ja jalat oli jo aika kunnossa sen tavaroiden kyyläämisen jälkeen. :--)
saalis jäi siis tältä päivältä aika pieneks. mukaani kerkesin kuitenkin kelpuuttamaan pari Kultakeramiikan polka-sarjan kulhoa. ne on söpöjä. huomenna teen yhden vuoron jonka jäin velkaa kollegalle ja sen jälkeen vapailen taas pari päivää. saadaan ehkä pihahommia taas vähän edistymään ja pääsen muutenkin hoivaamaan kisuja ja kotia. kotia, joka on jäänyt pahasti myös vähemmälle huomiolle näin vuorojen ollessa ihan miten sattuu. jotenkin vaan aina sattuu käymään niinkin pahasti, että vuoron jälkeen olen niin naatti, että en jaksa innostua juurikaan muuhun kun pesukoneiden päälle lykkäämiseen ja pesun jälkeen saan juuri ja juuri ittestäni niskasta kiinni sen verran, että puran koneiden sisällön. se nyt vaan sattuu olemaan meikän tän hetkistä elämää :--)





<3 ..=".." aika="aika" div="div" huh.="huh." inen="inen" ivitys..="ivitys.." kisut="kisut" nbsp="nbsp" p="p" pus.="pus." tim="tim">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti